Got my nails done!


Hejsan!

Hejhej, sitter och pratar med älsklingen just nu vi sitter och skrattar och pratar om att köpa lego haha.
Har inte uppdaterat på många dagar men jag har faktiskt haft fullt upp med att jobba och så allt kaos med julen nu, älskar det men är trött 24/7 hinner inte göra något annat.

Sitter vid Instagram som en galning haha älskar det men bloggen hamnar tyvärr åt sidan dåraaahh.

På nyår så ska det bli så fuuuuucking kul! Vi har bokat bord på en libanesiskt restaurang för 15 pers ungefär, min älskling, min familj och mina BÄSTA vänner ska vara där! LOVELOVELOVE! Efter blire party all night long!

Nu ska jag fortsätta va social med älsklingen, puss!

Tisdag

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen helt sliten. Igår var jag, pas, andre & marcello här. Vi spelade spel, åt gott och bara myste. Alltid lika kul med dem.

Idag jobbar jag, 15-20 as usual. Efter blir det inge DH.. jävla säsongsavslutning.

Jaja nu blir det back to Oprah.


Fur

Nån ville se bättre bild på pälsen, den är inte från Sverige och den kostar lite över 2000. Det är äkta päls och äkta skinn. Wish it was mine :(


Back to reality


Fur Elise

Okej godmorgon, sitter och lyssnar på...... KLASSISK musik, man ba va? HAHA alltså beethoven och sån musik, asbra ju egentligen. Jobbar idag, 15-20 som vanligt. LÄNGTAR till helgen, jag och mina två systrar ska åka till Göteborg och hälsa på våra älskliingaaaar är! Fyfan vad nice. VEt att jag sagt det förut men jag längtar överdrivet mycket.

Nu ska jag städa mitt bombade rum sen fixa mig till jöbbet och äta frukost. PUSS!

Dawg


Tempo

Hejhej, ligger i soffan helt nyduschad och funderar på om jag hinner föna, platta, sminka mig, måla naglarna osv innan jobbet om 1tim 40min? Grova problem jag har va? Haha.

Igår kom min älskling hit, så åkte vi runt, myste i Nacka Strand, hämtade upp min mami och sen så sa vi hejdå. Love u! Jag har verkligen inte haft nått liv hela förra veckan, bara jobbat, ätit(knappt?), sovit. Men det är lätt värt det, älskar mitt jobb, dom jag jobbar med, alla kunder som kommer in hela tiden och tha money.

Ska till Göteborg på fredag med mina systrar, hihi längtar som FAN, har inte träffat mina absoluta favoritpersoner i hela världen Joana&Sabina, fyfan vad jag LÄNGTAR! Vi ska bara mysa, kanske dra ut nån kväll och så skratta ihjäl oss som vi alltid gjort med varandra. Kul att vi träffades för första gången i Spaninen 2005? Och blev bästa vänner sen dess.

Jäjä har bråttom som fan nu, vi hörs senare! PUSS!

Im lovin' it

Vart med min älskling nyss, världens bästa! <3


RSS 2.0