Lördag - Today I love life!

Hejhej, sköönt med helg! Sov ut och blev väckt till en underbar frukost av mamma, kan man vakna på ett bättre sätt en lördags morgon?
Igår satt jag, André, Pas och några vänner från Tälje på vårt favvo fik Café Albert och fikade i några timmar. As mysigt som vanligt med gott att dricka, filtar, värmelampor & massa prat.

Idag blir det STORSTÄDNING sen sola och träna! PEPP!

Puss på er!


Lagt upp denna förut men jag bara ÄLSKAR den!
image description

Torsdag

Hejhej, sitter på jobbet just nu och lyssnar på muzique och kollar runt lite på internet. Ganska död dag idag.
Igår var jag och lillasyster i Södertälje och hälsade på våra favvo kusiner och myste.

Idag kanske det blir fika på stan eller bara vila hemma, man blir så utmattad av att jobba så långa pass men det är så jävla nice att ha rutiner i sitt liv igen! Plus da cash.

Nicki Minaj, lillasysters student, London, sol,bad&fest resa & SOMMAR, längtar!


Tisdag

Hej på er! Sitter på jobbet och dricker lite kaffe o kollar igenom vår hemsida. Fan va mycket jag ska testa på, luftballong och hoppa fallskärm e 100% sen får vi se vad mer jag ska prova på.
Igår somnade jag 19:30 ungefär och sov ända till typ 9 på morgonen, så jävla skööööönt!
Känns som att livet börjar ordna sig nu, finns trots allt ett ljus i slutet av tunneln!

Tack mamma för allt!


Fredag den 13e

Hejhej, har öppnat butiken i Forum för en liten stund sen och nu sitter jag och dricker kaffe och tittar runt lite på internet. Ganska lugnt här på morgonen så man kan mest sitta och ta det lugnt. Skönt eftersom att jag INTE är en morgonmänniska. Vill typ avlida varje gång jag vaknar... HAHA.

Igår efter jobbet var vi och tittade på American Pie - The Reunion, ASBRA, som alla andra American Pie filmer. Rekommenderar den faktiskt! Älskar hela konceptet med alla dom filmerna, så himla bäst.

Nu ska jag skriva upp mitt schema i min kalender(fett duktig som har en kalender?) och fixa lite grejer. Hörz.

En rätt så dålig bild på hur det ser ut ungefär i butiken. :)


@ work!

Hejhej, nu var det ett tag sen jag uppdaterade men nu när jag har börjat jobba så kommer det nog att bli dagliga inlägg eftersom att jag sitter framför en dator hela dagen. Jobbar nämligen i en affär som heter "Upp&Ner Upplevelser". Där man helt enkelt köper upplevelser såsom hoppa fallskärm, köra ferrari, åka luftballong, coola vattensporter, spa, kryssningar osvosvosv. Asball affär med massa bilar och coola grejer!

Idag är faktiskt min första arbetsdag och jag känner på mig att det här jobbet kommer att passa mig PERFA!

Nu ska jag titta runt lite på internet så återvänder jag om ett tag då hörrenini. PUSS!


Fredag

Hejhej, det var ett tag sen jag bloggade... är så fast vid instagram nu så man bara bombar med bilder där och glömmer helt bort bloggen höhö.
Igår åkte jag och andre in till stan och träffade några gamla vänner från Södertälje, as kul faktiskt. Sen satt vi och åt och så åkte vi hem.
Idag drar vi nog till Södertälje och hälsar på familjen lite.
Jäjä vi hörs!


RSS 2.0