Bored as FUCK

Ligger i min säng just nu och väntar på bättre dagar... tisdag kmr bli BÄST!!
Btw så har jag och wifey helene bokat biljetter till....... NICKI MINAJ!!! Yäääy!

Nu ska jag tvinga nån o promenera med mig! Puss


Zipper

Hola! Ligger hemma och tittar på Top Model Sverige med Pas & André.
Igår hade jag roligare än jag haft på länge. Jag, pas, chello och några vänner till chello drog ut och festade heeeela natten. Dansade och hade det så jävla kul! Vi drog till ett ställe som heter Zipper, gayställe vart det igår, bäst.

Idag har vi solat och spelat LOL. Ikväll blir det myskväll med familjen, film och en massa gott. Love sundays!


Like a BOSS


Mamma

Kan man ha snyggare mamma? Här när hon va 38 år! DÖR FÖR DEJ MAMMA!


Summertime

Fan va jag saknar sommaren. Tänker tillbaka på hur jävla bra jag mådde då, hur perfekt allt var och hur livet lekte. Så ska det vara den här sommaren också, allt ska bli bra. What doesn't kill me, makes me stronger.

Händer massa kul nu, ska fixa ett skit bra jobb förhoppningsvis, mitt allt pas tar studenten snart, blir studentskivor och massa kul, snart har man bil igen haha som Nicole ska köpa, utomlands och sooooool!

Nu ska jag försöka övertala lilsis att följa med till Statoil och köpa massa gott, puss!


@ my bed

Hejhej, sitter i min sköna säng och kollar runt lite på datorn. Har precis spelat en match LOL och nu vill jag dra på bio.... dilemma här. Vill vara hemma med familjen lite också, känns som att jag sovit ute fööör mycket på sista tiden.

Ska strax ut en snabbis och träffa Chello, det var ju några dagar sen, plus att jag måste rasta hundjäveln som vi alla älskar så mycket! Världens bästa Fido!

Jaja hade egentligen ingenting att skriva tänkte bara säga hej. PUSS!

@ André's place

Hola! Sitter hemma hos min lillebror André och myser. Vi har precis tittat på en film, en alltime favorit, Date Movie mihi och druckit kaffe o ba myst med Fido. Vi väntar på att Pas ska joina oss, medans sitter vi och spelar LOL och äter gjudis(o lyssnar på Weezäj såklart). KAN HAN BARA KOMMA TILL SVERIGE SNART? Jag dör, jag förtjänar att träffa honom :'(

I förrigår åkte jag och André hem till Hellhoe och Georgii och myste där, byggde hela Helénes vardagsrum och fixade allt där, körde hem hennes FETA säng hem till mig, man ba yäy. Så kastade vi min gamla, love it!

Idag har vi vart hemma hos mig, chillat och sen drog vi o' åt på Donken sen kom vi hit dåraHH. Köpte lösgodis för nära 100:- typ ångest? NEJ. Haha palla bry sig. Jäjä nu ska jag sluta babbla, LOL väntar på mig. PUSS!
Saknar sommaren! Snart är den här igen, känner att det typ börjar bli vår*peppar peppar*.

RSS 2.0